Få en sjov spejdersommer med GRAZAT

Der er et nyt GRAZAT på vej til alle bævere og ulve. Denne gang er vand temaet, og bladet er spækket med gode idéer til en sjov sommer.

Udklip af forsiden på GRAZAT 2, 2024
Udklip af forsiden


KFUM-Spejdernes blad til alle bævere og ulve lander bliver i disse dage sendt ud til gruppens bladmodtager. Den frivillige redaktionen har denne gang lavet et tema omkring vand: Der er en artikel omkring de verdensmål, der handler om vand, en flot illustration forklarer vandets kredsløb, og så er der selvfølgelig også både sjove lege med vand og på DIY-siderne kan børnene se, hvordan de kan lave en filtrerings-maskine til vand.

Gode idéer til sommerferien

Da sommerferien snart står for døren, finder børnene også en sjov bingo-plade i bladet til en aktiv spejder-sommer. Pladen indeholder forslag som at lære at binde et knob på ryggen eller bygge en hule. Når oplevelsen er gennemført, kan spejderen krydse af på pladen – måske der går sport i, hvor mange sjove ting, spejderen kan nå i løbet af sommeren?

Mød bæverne i Vorup-Kristrup gruppe

Grazat har som sædvanligt været på besøg ude i spejderland. Denne gang har redaktionen været forbi bæverne i Vorup-Kristrup gruppe ved Randers, som fortæller om, hvordan de laver spejder. Hvis det er dine ulve eller bævere, som vi skal besøge til næste nummer, så send os fluks en mail på grazat@kfumspejderne.dk

Som sædvanligt er der også sjove opgaver til børnene på bæver- og ulvesiderne, en ny konkurrence at deltage i (denne gang skal børnene tælle myrer, der har forvildet sig rundt i bladet) og på bagsiden er der et par sjove fingerdukker i form af en ulv og en bæver, som kan farvelægges, klippes ud og foldes. Få hjælp til hvordan i videoen, som du finder en qr-kode til på bagsiden og lige herunder:

Læs GRAZAT her

Har du ikke fået bladet i din gruppe endnu, kan du smugkigge her: GRAZAT #2, 2024

,

Læs også

Menu