Sangbøger og muleposer på hylderne

KFUM-Spejdernes sangbog ’Imellem venner’ er nu tilgængelig igen hos Eventyrsport. Se også den helt nye lækre mulepose.

Sangbogen fra 2017 er udarbejdet ud fra et ønske om at sikre en fortsat stærk sangkultur i grupperne til andagt, ved lejrbålet, på kurset eller der, hvor du lige sætter dig og synger en fællessang sammen med dine spejdervenner. Du kan derfor finde både moderne ballader som ’Kære Vorherre’ af Michael Falch og traditionelle lejrsange som ’Natteravn’ af Per Christiansen.

Den er nem at have med i uniformslommen – og med et omslag trykt på stenpapir, kan den også holde til det. Nu er den genoptrykt og kommer i 2. oplag fra 2023.

Mulepose i økologisk bomuld

En anden vare, du kan finde på hylderne i Eventyrsport, er helt ny. En mulepose i kraftigt lærredstof, med flotte ikoner, grøn hank og KFUM-Spejdernes logo. Du kan bruge muleposen til at have de ting i, som du skal have med til spejdermødet. Du kan også bruge det som net til dine dagligvareindkøb eller måske som en flot julegave til de frivillige i spejdergruppen.

Mulepose

Pssst! Husk spejderrabatten, når du handler i Eventyrsport😊 Brug koden ’KFUM10’ online – eller fortæl hvilken gruppe du er medlem i, når du handler i butik.

Læs også

Menu