Ildhu siger farvel og tak

Sidste nummer af KFUM-Spejdernes ledermagasin Ildhu bliver i disse dage omdelt. Læs her, hvad du kan finde i bladet – og vind en af de anmeldte hovedpuder!


I det sidste nummer af Ildhu kan du komme med på et tilbageblik på Ildhu gennem de seneste 10 år – og quizze med sidst i bladet om både Ildhu og det nye ledermagasin, som udkommer i foråret 2024.

Bladet byder også på masser af inspiration. Lige fra valg af hovedpude i en grej-test til spændende muligheder for at deltage i Projekt Outsider, sparre om ledergerningen med en spejderkollega eller blive klogere på, hvor meget inspiration og hjælp der faktisk er at hente, hvis I ikke helt har fået det med Gud på plads i jeres gruppe. 

Tilbageblik på Landstræf 2023

Et veloverstået Landstræf 2023 på Houens Odde har selvfølgelig også fundet plads i bladet. Der er både en fotoreportage og en artikel fra formålspatruljen, som faciliterede et vellykket løb om KFUM-Spejdernes formål under landstræffet. Hvis ikke du selv deltog, så læs med alligevel. Formålsdiskussionen fortsætter frem mod Landstræf 2024, hvor vi skal beslutte, om det er tid til at opdatere vores formål.

Og hvis du skal ud at rejse i nærmeste fremtid og er nervøs for manglende benplads, så kommer Teknik Torben med et godt råd. Redaktionen fralægger sig ethvert ansvar for at du får kaffen galt i halsen!

Vind de anmeldte hovedpuder

Hvis du mangler en god hovedpude til næste overnatning, så find din favorit i grej-testen og deltag i konkurrencen om de tre puder. Skriv til redaktionen på ildhu@kfumspejderne.dk og fortæl, hvad du skal bruge hovedpuden til, hvis du vinder den. Husk at skrive, hvilken af de tre puder du gerne vil vinde. Deadline er søndag den 22. oktober 2023.

Læs Ildhu #3, 2023 her

KFUM-Spejdernes medlemsblad

Hovedbestyrelsen besluttede i foråret, at KFUM-Spejderne skal have et nyt medlemsblad fra 2024, som skal udkomme to gange om året. Derfor er seneste nummer af Ildhu det sidste for denne gang. Det nye medlemsblad udkommer med første nummer i foråret 2023.

Hvis du vil være med til at producere det nye blad, så meld dig under fanerne ved at skrive til kommunikation@kfumspejderne.dk. Så får du en invitation til næste redaktionsmøde.

,

Læs også

Menu