Medlemservice opdateres til ny version

Snart får du adgang til Medlemsservice i en ny og bedre udgave.

Landstraf_2023
Foto: Ole Thye Gram


Medlemssystemet er lukket fra torsdag den 28. september og forventes åbnet igen i løbet af mandag den 2. oktober. Efter opdateringen logger du ind på samme måde, som du plejer og stadig på medlemsservice.spejdernet.dk

Hvad bliver ændret?

Du vil opleve, at systemet ændrer en smule udseende – ligesom når softwaren i din telefon opdateres. Alt data bibeholdes og størstedelen af funktionaliteten vil være på samme måde, som du nu er vant til. Der er ikke behov for handling fra din eller andres side i forbindelse med opdateringen, det sker helt af sig selv.

Hvordan finder jeg oplysninger, mens Medlemsservice er lukket?

Vi indlæser friske data i kursusudgaven af Medlemsservice og holder denne åben under lukkevinduet. Find kursusudgaven af Medlemsservice på mskursus.spejdernet.dk og log ind, som du plejer at gøre i det rigtige system. Du skal ikke rette oplysninger i kursusudgaven, ændringer kommer ikke med til den nye version.

Kontingent udsendes senere

Alle automatiske kontingentkørsler sættes på pause, indtil vi er på plads i det nye system. Det betyder, at der ikke sendes kontingentopkrævninger af sted fra den 29. september til den 9. oktober. Alle kontingenter sendes afsted automatisk, når vi er på plads – I skal ikke selv gøre noget.

Smugkig på den nye version

Vi har et hold af dygtige testere, der afprøver systemet og ser det efter i alle ender og kanter. De har været i gang henover sommeren og er stadig i fuld sving. Testernes og udviklernes gode arbejde har betydet, at vi allerede nu kan give dig muligheden for at se kursusudgaven af den nye udgave. Du finder ind via denne, midlertidige, adresse: kfum-kursus-v15.steingabelgaard.dk Du logger ind med de samme oplysninger som i det nuværende system. Hvis du møder noget, der endnu ikke virker eller engelske tekster – så frygt ej! Det er løst inden oktober.

Glæd dig til nye funktioner og opdaterede vejledninger

Som sagt vil størstedelen af Medlemsservice virke på samme måde som i dag. Der vil dog være små ændringer her og der. Derfor opdateres alle vejledninger også i forbindelse med den nye version. Dem finder du som altid på medlemsservice.nu. Der kommer også helt nye funktioner i Medlemsservice med den nye version. Vi giver bl.a. kontingent-delen et løft, så grupperne nemmere kan se, hvilke forældre der har tilmeldt betalingskort og nemmere stoppe kontingent for udmeldte medlemmer.

Webinarer

Torsdag den 5. oktober afholder vi to webinarer, hvor vi præsenterer nyhederne og svarer på spørgsmål.
Kl. 16-17 er for dig, der vil have en overordnet præsentation af ændringerne i Medlemsservice.
Kl. 19.30-21.30 er for dig, der benytter regnskabsdelen af Medlemsservice.

Vi låner FDFs Webex til af afholde webinarerne, så se med på https://fdf.my.webex.com/meet/FDF. Du skal blot logge ind via linket fem minutter før.

Begge webinarer optages og vil blive tilgængelige på medlemsservice.nu

Supporten står klar til at hjælpe

Vores dygtige frivillige supportere er altid klar til at svare på spørgsmål og hjælpe med systemet. Skriv til dem på medlemsservice@spejdernet.dk

Læs også

Menu