
I denne udgave af Grazat er temaet Afsted på tur. Det betyder bladet er fyldt med spændende sider, der får forventningsglæden om gruppens næste tur i top. Her kan du læse en lille forsmag på, hvad du finder i bladet.
Brød med på farten
Som spejder kan det være, at du har hørt om loganbrød. Det er et brød, du kan tage med på farten, der giver masser af energi. Her kommer Grazat med en opskrift.
Sjov info om loganbrød
Loganbrødet har fået sit navn af en gruppe mennesker, der skulle bruge mad med meget energi, da de skulle klatre op af bjerget Mount Logan i Alaska i 1950.
Tørre ingredienser
- 500 gram fuldkorshvedemel
- 450 gram hvemdel
- 130 gram kokosmel
- 250 gram fuldkornsrugmel
- 100 gram nødder
- 100 gram rosiner. Du kan også bruge andre slags tørret frugt.
- 2 teske salt
Våde ingredienser
- 150 gram smeltet margarine el. smør
- 100 gram honning el. sirup
- 200 gram brun farin
- 6 deciliter mælk
Læs hele opskriften og meget mere i bladet.
Vil du være med til at lave Grazat?
Du kan hjælpe med ét blad eller blive en fast del af redaktionen, det er op til dig. Du kan komme med idéer til næste tema, finde på DIY projektet, lave den næste tegneserie eller noget helt fjerde. Bare skriv til grazat@kfumspejderne.dk – der er ingen forpligtelse.
Som tak for at deltage får du et fedt redaktionstørklæde.

Du kan også læse mere om vores andre redaktioner her.