Ny plakat klar på vores Print-Selv-Portal: god forældrekontakt

Du har nu muligheden for at lave din egen værdiplakat med god forældrekontakt på vores Print-Selv-Portal. Find den her.

Foto: Lisbeth Birkelund

Styregruppen for Vækst arbejder med at opnå en række gevinster ved at udarbejde materialer til god forældrekontakt og lignende som før er blevet udsendt til spejdergrupper samt ved at skabe et stærkt datagrundlag at drøfte vækstpotentialer ud fra. Nu er der en ny plakat klar på vores Print-Selv-Portal, denne gang med værdiplakaten, der kan hjælpe med at skabe god forældrekontakt. Her er det muligt selv at justere nogle elementer på plakat og selv komme med jeres værdiord, som I synes passer ind i jeres gruppe. Find plakaten her.

Hvorfor er en god forældrekontakt vigtig?

En god relation til spejdergruppens forældre er vigtig for en velfungerende hverdag i gruppen. Forældrene er ofte den gruppe, hvorfra vi henter nye ledere og nye bestyrelsesmedlemmer, og får hjælp til de praktiske opgaver. Når gruppens ledere og bestyrelse, har brug for at nogen bager en kage, hjælper med kørsel, holder vores hjemmeside ajour osv. er det meget lettere at finde hjælp, når relationen til forældrene er god. Du kan finde flere af styregruppens materialer til at skabe og opretholde god forældrekontakt her.

Læs også

Menu