Naturoplevelser i mørket: Søg tilskud

Friluftsrådet uddeler 2,5 mio. til projekter, der får folk ud, når solen går ned.

Foto: Lars Blomgren Andersen

Ifølge en undersøgelse foretaget af YouGov for Friluftsrådet har 68 procent af danske børn mellem 2 og 15 år aldrig sovet udenfor, 41 procent har ikke set stjernehimlen, og hver tredje har aldrig været med til at lave et bål. Det kan du eller din forening være med til at ændre på sammen med Friluftsrådet.

Det kan være din gruppe vil afholde en lækker bålaften med masser af mad, et spændende natløb eller en hyggelig nat under stjernerne. Friluftsrådet uddeler i alt 2,5 mio. kr. til projekter, der får den danske befolkning ud i naturen, når det er mørkt. Almennyttige foreninger og organisationer kan søge om tilskud på mellem 5.000- 30.000 kr. til lokale aktiviteter. Ansøgningsfristen er d. 15. februar 2023. 

Nat i Naturen

Hvis I søger støtte til jeres arrangementer skal de afholdes inden for perioden 1. marts 2023 – 1. juli 2024, og planlægger I jeres aktiviteter i vinterhalvåret, vægtes det højere, når I ansøger om midler fra puljen. Puljen giver desuden særlig prioritet til projekter, der afholdes d. 2-3. september 2023, hvor Friluftsrådet, Ungdomsringen, Det Danske Spejderkorps, Naturstyrelsen og Danmarks Naturfredningsforening inviterer alle til at tilbringe en Nat i Naturen. 

I kan læse mere om kriterierne for støtte på friluftsraadet.dk/tilskud 
Det er også muligt at deltage i et webinar afholdt af Friluftsrådet d. 1. december 2022 kl. 17-17:30, hvor I kan høre mere om mulighederne for at søge om tilskud. Tilmeld jer her.

, ,

Læs også

Menu