Videoguides til god forældrekontakt

Projektgruppen God Forældrekontakt præsenterer nye introduktionsvideoer til hæftet Forældrekontakt.

Foto: Fra Youtube video

Nu kan du og din gruppe nemt gå i gang med at skabe en særlig god forældrekontakt. Videoerne og hæftet Forældrekontakt er arbejdsredskaber, som hjælper gruppen med at tale om forældrekontakten og hvordan I som fællesskab kan finde frem til den forældrerelation, som I ønsker.

Hæftet er sendt ud til grupperne, men du kan downloade det på hjemmesiden her

Videoerne finder du på KFUM-Spejdernes Youtube kanal her

Arbejdshæftet er udarbejdet af projektgruppen God Forældrekontakt bestående af Annett Lassen, Sune Monrad og Michael Baasch. I videoerne guider Michael Baasch jer igennem øvelserne. Videoerne er redigeret af Emil Gungaard.

, ,

Læs også

Menu