Adressesortering giver mindre papirspild

Hvis I bor flere spejdere i din husstand, har du måske allerede bemærket, at I siden årsskiftet kun har modtaget et eksemplar af Ildhu, frem for et til hver beboer. Læs her hvorfor.

Foto: Lisbeth Birkelund Simonsen

Oplagstallet for KFUM-Spejdernes ledermagasin Ildhu er gået ned siden årsskiftet.

Det skyldes dog ikke færre ledere, men derimod et bevidst valg. Mange ledere har gennem årene efterspurgt ikke at modtage flere blade pr. husstand. Derudover har det længe været et ønske for hovedbestyrelsen at undgå unødigt papirspild. Derfor har det længe været et punkt i KFUM-Spejdernes bæredygtighedsplan, at der ikke per automatik sendes et trykt eksemplar af Ildhu til alle medlemmer, hvis de deler adresse. 

Besparelse på 700 magasiner

Siden årsskiftet har vi derfor frasorteret dubletter i adresselisterne, som bladet udsendes efter. Således at identiske adresser i udgangspunktet kun modtager et enkelt eksemplar af bladet, uden af man som medlem behøver gøre noget aktivt. På den måde har vi reduceret antallet af trykte magasiner med mere end 700.

Hvis man af forskellige årsager gerne fortsat gerne vil modtage flere magasiner på samme adresse, så kan man kontakte kommunikation@kfumspejderne.dk med sit ønske.

Læs mere om KFUM-Spejdernes bæredygtighedsplan her

,

Læs også

Menu