Tag på tur med Ekspedition København

Savner du også at komme på udflugt sammen med dine spejdervenner? Hvis ja, så er der hjælp at hente med den nye udgave af aktivitetshæftet Ekspedition København. Læs mere her.

Screendump af aktivitetshæfte

Sommeren er på vej, og nye spændende oplevelser og udflugter kalder på os. Et godt bud på en god oplevelse er Ekspedition København, hvor man kan tage på tur i Danmarks livlige og sprudlende hovedstad. 

Aktivitetshæftet har i løbet af de sidste måneder fået et mindre ansigtsløft, og de forældede aktiviteter er nu blevet erstattet med nye sjove aktiviteter, så alle spejdere stadig kan få en sjov, lærerig og mindeværdig oplevelse sammen. 

Hvis det lyder noget for dig og dine spejderkammerater, så tag din flotte grønne skjorte og den røde spejdercharmeklud på og sæt kompasretningen mod skønne København.

Aktivitetshæftet kan downloades her, og mærket kan købes for 15 kr. enten på mobilepay nr. 72642, hvor kvitteringen sendes til mailen sammen med en adresse, og det antal mærker, I ønsker at købe, eller anfør i mailen, at I ønsker at betale med faktura. 

Rigtig god tur!

Læs også

Menu