Åbningstider og kriseberedskab i sommerferien 2021

Det gælder også på KFUM-Spejdernes administrationscenter på Spejdercenter CPH i København, som holder lukket i juli måned.

Åbningstider og kriseberedskab i sommerferien 2021 Sommerlejre og sommerferien står for døren. Det gælder også på KFUM-Spejdernes administrationscenter på Spejdercenter CPH i København, som holder lukket i juli måned. Der er dog mulighed for at kontakte administrationen pr. mail.

Mandag i uge 31 er vi tilbage med normale åbningstider igen.

Kriseberedskabet i sommerferien

Hvis du som frivillig oplever et alvorligt uheld, en ulykke eller en anden situation, som kan opfattes som en krise på en af sommerens lejre eller lign., skal du kontakte en fra korpsets kriseberedskab. De hjælper med, at krisen bliver håndteret efter korpsets retningslinjer i samarbejde med udviklingskonsulenterne og dig, hvis du ønsker det.

Du finder den aktuelle liste med kontaktpersoner her

Husk, at du hellere må ringe en gang for meget, hvis du er i tvivl om, hvorvidt situationen er alvorlig.

Læs også

Menu