Vellykket familieklub på Sydfyn i Radio Diablo

Den 10. maj var en projektkoordinator og en frivillig fra projektet ‘Hele Danmarks Familieklub’ i Radio Diablo. Lyt med her og hør, hvordan projektet fungerer i en gruppe på Sydfyn.

I indslaget fra Radio Diablo kan du høre hvordan nogle seje ildsjæle i spejdergruppen kontaktede en projektkoordinator for at komme med i projektet. Hele Danmarks Familieklub er en god tilføjelse til de eksisterende tilbud i spejdergruppen, hvorfra der langsigtet kan genereres nye medlemmer. 

Hele Danmarks Familieklub laver i samarbejde med KFUM-spejderne familieklubber over hele landet, hvor børnefamilier der mangler netværk og fællesskaber kan få succesoplevelser. 

“Vi tror på, at vi helt grundlæggende er ‘bedre sammen’, og det at man som børnefamilie er en del af et stærkt fællesskab gør at vi også står stærkere hvis livet krøller engang imellem.”

Projektet starter hele tiden nye familieklubber, og der er plads til mange flere spejdergrupper, der har lyst til at række ud til nye familier og vise vejen ned til spejderhytten.

Læs mere om projektet her eller kontakt projektmedarbejder Julie Spindler på mail: juliejensenspindler@kfumspejderne.dk

,

Læs også

Menu