Spejdercenter CPH

Foto: Freja Nielsen

Foto: Freja Nielsen

Booking

Lej Spejdercenter CPH til dit næste møde eller brug centret som udgangspunkt for netop dit event. Der er mange muligheder for at bruge centerets mødelokaler – så mon ikke vi kan finde en god løsning for dig.

Vil du booke centeret, skal du blot sende en mail i vores retning. Du kan læse mere om priser for leje af centret under priser her på siden. Hvis du blot vil opleve centret og se, hvor KFUM-Spejderne har deres hovedkontor, er du meget velkommen til at kigge ind i åbningstiden.

Hvis du har spørgsmål til centeret eller på anden måde har brug for kontakt til centeret, som du ikke kan finde her på siden, så er du altid velkommen til at ringe til os eller skrive en mail til bookingkalender@spejdercentercph.dk eller tlf. 22 22 94 78 

Om centret

Den gamle Sjælør Kirke blev købt af KFUM-Spejderne og blev til Spejdercenter CPH. Centret skulle favne byspejderlivet og desuden være omdrejningspunktet for administrationen af korpset. Korpsadministrationen flyttede ind på centret i december 2009.

Udover at være hjem for KFUM-Spejderne, hører administrationen af Baptistspejderne og Danish Scout Council også til på Spejdercenter CPH.

Sjælør Kirke

Priser

Priser

Det er desværre ikke helt gratis at have besøg på Spejdercenter CPH, derfor koster det lidt at bruge vores faciliteter. Samtidigt vil vi gerne være et tilgængeligt center, så vores priser er foreningsvenlige.

Hvis du er nysgerrig på de specifikke priser, så send mail til bookingkalender@spejdercentercph.dk med dine behov og ønsker. Så finder vi en god løsning til jer!

Særligt for KFUM-Spejderne, Baptistspejderne og Danish Scout Council

De foreninger, der ‘bor’ på Spejdercenter CPH, har altid mulighed for at låne vores faciliteter uden afregning. Det betyder, at både grupper, distrikter, styregrupper, bestyrelser mm. hos KFUM-Spejderne, Baptistspejderne og Danish Scout Council kan få lov til at bruge Spejdercenter CPH gratis.

I forhold til overnatning, så gælder nogle særlige hensyn, som kan læses længere nede på siden under ‘Overnatning’.

Et hus med liv

Der er mange gæster forbi Spejdercenter CPH i løbet af ugen. Det betyder, at der nogle gange er møde i idéværelset, optrin i salen og overnatning i lederrummet. Hvis du vil være sikker på at have hele herligheden for dig/jer selv, så anbefaler vi at booke hele CPH.

Mødelokaler

 1. Idéværelset
 2. Loungen
 3. Lederrummet

Faciliteter

Spejdercenter CPH er et byspejdercenter med gode transport muligheder og mange faciliteter omkring centeret. Selve centeret er udstyret med hyggekroge, køkken og mødelokaler af forskellig art. Udover disse indendørs rum/lokaler, er der en have med plads til telte, et lille bålsted og terrasser samt gården foran centeret. Tidligere har centeret haft en stor sal til rådighed, hvis I ønsker at gøre brug af den, så skriv en mail til os.

Idéværelset

Idéværelset

Spejdercenter CPH’s største mødelokale er idéværelset. Der er stillet op til 17 personer omkring bordet, og sætter man et par ekstra stole op, så er der plads til 20 personer om hele bordet. Idéværelset er udstyret med et langt konferencebord, en whiteboard-tavle og en flipover, samt et skærm-setup med casting, kamera og lyd.

 • Foto: Freja Nielsen
 • Foto: Freja Nielsen
 • Foto: Freja Nielsen

Pep til mødet

Hvis I har lyst til lidt fællessang i forbindelse med et møde, så har vi et klaver og en kasse højskolesangbøger i idéværelset, som I er velkomne til at bruge.

Lige ved siden af idéværelset ligger køkkenet, så der er rig mulighed for at forberede lidt snacks eller lignende til jeres møde.

Loungen

Loungen

Loungen er Spejdercenter CPH’s hyggekrog og andet mødelokale. Der er en lille sofa, man kan slå sig ned i og drøfte dagen, ellers kan man sætte sig om bordet med plads til seks. Der kan være to mere om bordet, hvis man finder et par stole mere.

Lokalet indeholder en lille whiteboard-tavle, samt et skærm-setup med casting, kamera og lyd. Bookes Spejdercenter CPH til overnatning, så vil Loungen være et af de lokaler man kan overnatte i.

 • Foto: Freja Nielsen
 • Foto: Freja Nielsen
 • Foto: Freja Nielsen

Alsidigt mødelokale

I loungen er der både et bord med stole og et sofahjørne, hvilke giver mulighed for at variere mødet eller trække sig et andet sted hen under en pause.

I har også mulighed for både at skrive på whiteboardtavlen, sætte post-its på væggen eller dele noget via skærmen.

Lederrummet

Lederrummet

I lederrummet får du et alsidigt lokale, da det både kan bruges til mindre møder eller til overnatning. Det lille bord med whiteboard-tavle på væggen skaber gode rammer til et møde for to til fire personer, men kan rumme op til seks personer.

Lederrummet indeholder, foruden bord og whiteboard, en vask, en køjeseng og ekstra madrasser, hvilket gør det til et af de rum man kan overnatte i, hvis man booker centeret.

 • Foto: Freja Nielsen
 • Foto: Freja Nielsen
 • Foto: Freja Nielsen
 • Foto: Freja Nielsen

Overnatning

Det er også muligt at overnatte på Spejdercenter CPH. Her vil lederrummet være et af de oplagt lokaler at bruge til dette.

Der er en køjeseng med madrasser til to, derudover er der tre fold-sammen-senge og syv løse madrasser, der også kan lægges frem.

Køkkenet

Køkkenet

På Spejdercenter CPH har vi et dejligt køkken, der til daglig benyttes af centerets ansatte til at holde en lækker frokostpause. Det betyder, at du ikke behøver at medbringe hverken klude, potter eller spisegrej, når du besøger os. Der er grej til at lave mad i store gryder, med diverse udstyr dertil.

Når du låner Spejdercenter CPH, så har du selvfølgelig også mulighed for at låne køkkenet. Vi forventer blot, at der er pænt ryddet op og gjort rent, når du forlader stedet og deler køkkenet med andre, der måtte bruge andre dele af Spejdercenter CPH.

 • Foto: Freja Nielsen
 • Foto: Freja Nielsen

Udstyr i køkkenet

Køkkenet har et hel almindelig opvaskemaskine og et induktionskomfur. Der er et stort køleskab, men desværre ingen fryser. Der er også en mikroovn og en elkedel til rådighed.

Udover grej til madlavning kan du også finde klude og viskestykker, så det behøver du ikke selv at medbringe.

Café og udearealer

Café og udearealer

I området mellem administrationen og konsulentkontorerne finder du caféen. Her er der rig mulighed for at slå sig ned med en kop kaffe, arbejde på en computer eller læse i et af vores magasiner, der står til rådighed.

Fra caféen har du direkte adgang til vores terrasse, hvor man, hvis vejret tillader det, kan slå sig ned ved et af bordene i solskin. Ellers kan man fortsætte rundt om bygningen til vores have område, hvor du bl.a. finder et lille hyggeligt bålsted.

 • Foto: Freja Nielsen
 • Foto: Freja Nielsen
 • Foto: Freja Nielsen
 • Foto: Freja Nielsen

Drikkevarer

I caféen er der et køleskab med diverse sodavand og danskvand. Du er velkommen til nyde en af disse – her afregnes blot på et af de papirer, der står over vasken.

Kommer du forbi centret under almindelig åbningstid er du meget velkommen til at lave dig en kop kaffe. Dog henstiller vi til den store kaffemaskine hvis du er her henover en weekend eller ved aftenmøder grundet rengøring af maskinen.

Overnatning

Det er muligt at overnatte på Spejdercenter CPH. Der er en køjeseng og nogle madrasser, der kan lægges ud i nogle af rummene ved overnatning. Her vil der være plads til 15 personer, hvis alle mødelokaler tages i brug.
Alternativt, hvis I kommer som spejdergruppe og gerne vil opleve København med en base til overnatning, så kan salen også bookes, hvor der er plads til op til 20 personer.

Hvis I ønsker at tage en overnatning på Spejdercenter CPH, koster det 1.000 kr. for op til 20 personer. Herefter stiger prisen med 50 kroner pr. person.

Hvis du har behov for overnatning i forbindelse med et møde på Spejdercenter CPH, så skriv en mail, så finder vi en løsning.

Foto: Freja Nielsen

FAQ

Her kan du få svar på nogle af de spørgsmål, som kunne være dejlige at have et svar på – når man skal bruge Spejdercenter CPH!

?

Kan man overnatte på Spejdercenter CPH?

Ja, det kan man! Vi har to senge i lederrummet – derudover har vi en stak madrasser og nogle fold-sammen-senge, som kan bruges til overnatning, men tag gerne et lagen med til at ligge over.

Man er også meget velkommen til at tage sit eget liggeunderlag med og brede det ud et velvalgt sted.

?

Hvor ligger Spejdercenter CPH?

Et spejdercenter er ikke ret meget værd, hvis man ikke kan finde det. Så her har du nogle oplysninger, som du kan bruge til at finde centeret:

Adressen:
Spejdercenter CPH
Wagnersvej 33
2450 København SV

Koordinater:
55° 38.802’N
12° 31.696’E

?

Hvor mange kan der være på Spejdercenter CPH?

Til møder kan der være 20 rundt om bordet i Idéværelset, op til otte i Loungen og op til seks i lederrummet.

Har I også booket salen, så kan der ved stoleopsætning som i en biograf være 80 personer, hvis det er med borde til kan der være 70 personer.

?

Hvordan er det lettest at komme til Spejdercenter CPH?

Man kan køre nærmest direkte ind fra Køge Bugt Motorvejen til spejdercenteret.

Man kan også tage med S-toget fra Københavns Hovedbanegård til Sjælør Station – hvor der er kun 550 meter til Spejdercenter CPH.

Kommer man med tog vest fra, så kan man stå af på Ny Ellebjerg Station kun 1,1 km fra Spejdercenter CPH, hvis man undgå at skulle ind og vende på hovedbanegården.

Kontakt

E-mail: bookingkalender@spejdercentercph.dk

Telefon: 22 22 94 78 

Adresse

Spejdercenter CPH
Wagnersvej 33
2450 København SV

Menu