Event

Vinterfjeldskursus 2023

Vinterfjeldkurset er for de spejdere og friluftsentusiaster, der allerede har gode erfaringer med vandreture i sommer og efterår og nu er klar til nye udfordringer på ski i sneen.

Vinterfjeldkurset er for de spejdere og friluftsentusiaster, der allerede har gode erfaringer med vandreture i sommer og efterår og nu er klar til nye udfordringer på ski i sneen.
Vi skal naturligvis lære de basale færdigheder for sikker færdsel på fjeldet, men frem for alt skal vi opleve, at fjeldet er magisk på alle årstider. 

Kurset er planlagt til at give spejdere og spejderledere færdigheder som turleder, og du kommer hjem med store naturoplevelser, der kan inspirere til nye ture for alle, der har mod på at komme ud i naturen. 

Forweekend i Storkøbenhavn 3.-5. februar 2023 med gennemgang af teori og indførelse i turplanlægning og udstyrsbehov. 
Ugekursus ved Haugastøl i Norge fra 17.-26. marts 2023.

Under forweekenden inddeles kursisterne i sjak på fire mand, som sammen planlægger dags-ruterne i Norge. På fjeldet vil hvert sjak følge deres planlagte rute sammen med en instruktør til den forudbestemte overnatningsplads, hvor også de andre sjak overnatter. Undervejs vil vi omsætte teori fra forweekenden til praksis i forskellige moduler og workshops. Alt i teori, vil således blive testet i praksis på fjeldet.

Kursusprisen på 6000 kr. inkluderer hele forweekenden samt mad, ophold, fællesudstyr og transport til Norge. Udgifter til leje af fjeldski og støvler er ikke indkluderet i prisen (ca. 1200 kr. for en uge). Transport til forweekenden er heller ikke inkluderet.

Kursusleder: Stine Iversen.

Tilmeldingsfrist: 15. december 2022 kl. 23.59.

Forudsætninger for deltagelse: Du skal være fyldt 18 år for at deltage.

Bemærk:
Fjeldgruppens kurser kan ikke betales via Medlemsservice og foregår derfor ikke automatisk.
Betaling for kurset skal ske til Fjeldgruppens konto: Reg.nr.: 5361 og kontonr.: 0246983. Husk at notere dit navn og kursus i bemærkningsfeltet. Hvis du ikke selv skal betale, bedes du sende mailen videre til din kasserer. Din tilmelding er først endelig registreret, når betaling er modtaget. Har du spørgsmål vedr. betalingen, bedes du kontakte Fjeldgruppens kasserer, Berit Schultz, på kasserer@fjeldgruppen.dk.

Fra
03. februar 2023 19:00
Til
26. marts 2023 19:00
Max deltagere
12
Arrangeret af
Fjeldgruppen
Sted
Hytte i Storkøbenhavn + Olofström i Sverige
Skriv til
Menu