Kursus

751 Roland 2 – Thorup Hede

Foto: Jonas Horn
Har du lyst til at lære endnu mere om patruljearbejdet og hvordan man laver fede spejderaktiviteter? Så er det her lige kurset for dig!

Er du klar til at få endnu flere fede kursusoplevelser og samtidig lære mere om patruljearbejdet?

Roland 2 er nemlig klart med mange flere nye venner, nye aktiviteter, nye opgaver og DINE nye spejderskills. På Roland 2 arbejder vi med at udvikle nye færdigheder og egenskaber til dig og din patrulje. Når du tager hjem, ved du en masse om at udvikle din gode ide, lave den om til et rigtigt patruljemøde, at instruere dine spejdervenner og give god feedback, så de også kan blive lige så gode som dig. Alt det og meget mere!
Rygsækken bliver fyldt med gode minder og en hel masse konkrete værktøjer, som du kan tage med ud og bruge lige med det samme i din gruppe derhjemme.

Vi skal lære om idégenerering, planlægning, udvikling og meget mere, og på Thorup Hede skal vi lære tingene fysisk og i bevægelse. Vi skal selvfølgelig også hygge og spise sammen hver dag, men vi skal også ud at prøve jeres ideer af på os selv og hinanden, så grib dine støvler og din uniform, rul dit tørklæde og husk din jakke, for turen går til Thorup Hede, og her keder man sig aldrig!

Fra
14. oktober 2023 13:00
Til
21. oktober 2023 13:00
Max deltagere
42
Arrangeret af
Jonas Horn
Sted
Spejdercentret Thorup Hede
Adressse
Thorup Hedevej 20, 9330 Dronninglund
Skriv til
Telefon
Menu