Kursus

Roland 2 Store Klaus

Vil du lære at planlægge og afholde fede spejdermøder og aktiviteter for din patrulje, møde dine nye bedste spejdervenner og tage det næste skridt i din spejderrejse? Så er Roland 2 lige noget for dig.
Tilmeldingsfrist
30. september 2024
Pris
1975
Tilmelding

Vil du blive bedre til at planlægge fede møder og sjove aktiviteter med din patrulje og få redskaber til at få nye idéer?

Så skal du med på Roland 2 i efterårsferien 2024

På Roland 2 kommer du og dine nye spejdervenner til at få mange oplevelser, som I aldrig glemmer. Gennem hele ugen vil du sammen med dine medkursister udvikle dig og få en masse nye redskaber og egenskaber som du kan tage med hjem og bruge i din patrulje.

Gennem ugen vil du lære om hvordan du får den bedste idé til spejdermøderne og hvordan du ved hjælp af spejdermetoden og de værktøjer du lærer om på Roland 2, får dine ideer til at blive til virkelighed.

Du vil, sammen med din patrulje, lære hvordan man forebygger og håndtere de konflikter, der kan opstå når man arbejder flere sammen. Du vil også lære mere om dig selv og din rolle i patruljen og ikke mindst at sætte dine helt egne mål for dit spejderarbejde.

Lyder alt dette som noget for dig, så sæt kryds i kalenderen i efterårsferien og tilmeld dig årets fedeste Roland 2 kursus på Store Klaus.

Hele staben glæder sig til at møde dig og få en FANTASTISK uge sammen med dig og dine nye bedste spejdervenner.

Fra
12. oktober 2024 13:00
Til
19. oktober 2024 12:00
Max deltagere
42
Arrangeret af
Valdemar distrikt
Sted
Store Klaus
Adressse
Almagerbakke 28, 3660 Stenløse
Telefon
Menu