Kursus

Roland 1 på Færøerne

Kom med på et helt særligt kursus, når Roland 1 rykker til Færøerne. Foto; Louise Harkjær Møller
Er du klar på at udvikle dine spejderfærdigheder og få de fedeste oplevelser med nye spejdervenner? Er du klar på at gøre det uden for Danmarks grænser? Så tilmeld dig årets vildeste Roland 1-kursus her!
Tilmeldingsfrist
01. juni 2024
Pris
1800
Tilmelding

Grib chancen, og tag med på Roland 1 på Færøerne!

Her vil du ikke bare få nye spejdervenner fra Danmark, men også en helt masse nye færøske kammerater. Helt ekstraordinært har KFUM-Spejderne i Danmark nemlig indgået et samarbejde med tre spejderkorps på Færøerne om at lave årets absolut fedeste Roland 1-kursus i helt særlige omgivelser.

Sammen med 17 andre danske spejdere i alderen 13 til 15 år rejser du til den lille ø-gruppe i Atlanterhavet, hvor I bliver taget imod af 18 færøske spejdere. I løbet af en uge vil I udvikle jeres spejderfærdigheder sammen og få oplevelser og venskaber for livet.

Du kommer til at lære din patrulje rigtig godt at kende, når I sammen skal bygge en lejrplads, løse skøre opgaver, vandre i fjeldet, udfordre jer selv og hinanden, gå amok i aktiviteter og have det hammersjovt!

Roland 1 på Færøerne er en unik mulighed for at udveksle oplevelser og traditioner med spejdere, der har en anden kultur og taler et andet sprog.

Når ugen er omme, har du med garanti lært og oplevet noget nyt, som du aldrig kommer til at glemme, og som kommer til at gøre dit spejderliv meget federe i fremtiden. Og når nu du er helt overbevist om, at det her er lige noget for dig, men dine forældre stadig er lidt i tvivl, så kommer her lidt bonusinformation til dem:

Kurset er et samarbejde mellem Danmark og Færøerne, og spejderne bliver derfor også fulgt af danske ledere fra start til slut. Turen til og fra Færøerne foregår med fly, og rejsen begynder og ender derfor i Københavns Lufthavn. Vi er en solid gruppe ledere fra Danmark, der har langt over 30 års erfaring med at planlægge og afholde spejderkurser. Med andre ord – du kan roligt sende dit barn afsted.

Prisen er inkl. fly fra Københavns lufthavn

Fra
04. juli 2024 11:00
Til
11. juli 2024 16:30
Max deltagere
18
Arrangeret af
KFUM-Spejderne Rasmus Ernst Bolet
Sted
Færøerne
Adressse
Brekkugøta 3, 497 Selatráð
Skriv til
Telefon
Menu