Kursus

PL/PA 2 – Brommecenteret

Lejrbål Foto; Line Endrup
PÅ PL/PA 2 på Brommecenteret kommer du til at møde både nye og kendte spejderkammerater. Tag med og vi lover dig, at du kommer hjem med en kuffert fyldt med gode oplevelser og nye færdigheder, som du enten ikke kendte til, eller som du er blevet meget bedre til.
Tilmeldingsfrist
08. september 2024
Pris
500
Tilmelding

Hvad er PL/PA 2?

PL/PA står for patruljeleder- & patruljelederassistent og er for alle juniorspejdere og 1. års tropsspejdere – uanset om du er patruljeleder, patruljeassistent eller patruljemedlem. Alle er velkomne og alle vil få en masse ud af kurset. Du kan sagtens deltage på PL /PA 2, selv om du ikke har været på PL /PA 1.

Så skynd dig at blive tilmeldt det fedeste PL/PA2 kursus på Brommecenteret. Du kommer til at prøve være både patruljeleder og patruljeassistent, og du får erfaring, som du kan tage med hjem i din egen patrulje. Kurset er også godt for dig, der ikke er PL eller PA lige nu. Det er en god baggrund for at kunne påtage dig opgaven senere, og det giver forståelse for, hvad din PL og PA har som opgaver.

På kurset bliver alle deltagerne delt op i patruljer, som de samarbejder i, i løbet af weekenden. Patruljerne er så små, at der er plads til at alle kan prøve at være både patruljeleder og –assistent, og der er plads til, at man kan komme med egne meninger.

Selv om det for mange er en af de første ture uden for egen gruppe, så er kursusstaben klar til at hjælpe og guide deltagerne igennem de instruktioner og opgaver, som weekenden byder på.

Fra
20. september 2024 19:00
Til
22. september 2024 15:30
Max deltagere
24
Arrangeret af
Valdemar Distrikt
Sted
Brommecenteret
Adressse
Bromme Østermark 28, 4190 Munke Bjergby
Skriv til
Telefon
Menu