Event

MANHUNT

Det er netop blevet besluttet at Danmark skal have et atomkraftværk. Denne nye forsyning af energi skal ligge i Midtjylland nær Kjellerup by, da området er overvejende fladt og allerede har et godt netværk af højspændingskabler.

Regeringen vil om et par uger udsende et par embedsmænd, som skal undersøge et par oplagte områder. Nytteløse protester fra atomkraft-nej tak har fået organisationen til at ty til alternative midler. De har lagt et kort over de oplagte områder ud på det sorte marked, og sabotører har derfor planer om at ligge atomaffald ud, så embedsmændene bliver syge og afskrækket for at bygge atomkraftværket. Det er nu politiets og aktionsstyrkens opgave at stoppe disse sabotører og sikre billig strøm til Danmark. POLITET OG AKTIONSSTYRKEN REGNER MED DIN HJÆLP!

MANHUNT er i praksis en stor avanceret omgang røver og politi som er geografisk stort og tidsmæssigt begrænset, hvor politi og nu sabotører, er udstyret med GPS-trackere og radioer. Politiet har moblie hovedkvartere, hvor udvalgte politifolk skal guide de resterende politifolk ud fra deres og sabotørernes positioner via. radio. De politifolk som er i marken kan ikke se nogens GPS-positioner og skal guides via. radio, Man vinder “spillet” ved at politiet formår at fange sabotørerne eller ved at sabotørerne når sit endelige mål.

Fra
23. september 2023 14:00
Til
24. september 2023 11:00
Arrangeret af
Kjellerup Spejderne
Sted
Kjellerup
Adressse
Skolevangen 26, 8620 Kjellerup
Telefon
Menu