Event

Landstræf 2023 – sammen former vi godt spejderarbejde

Skal du med til årets største spejdermøde? Landstræf 2023 sætter rammen for ét stort spejdermøde – det er den første weekend i september 2023.

Her er jeres spejdergruppe i fokus.
Under temaet “sammen former vi godt spejderarbejde” er alle deltagere garanteret at få noget med i rygsækken, som kan bruges hjemme i jeres spejdergruppe.
Der er nemlig både mulighed for at dyrke lederfællesskabet, lederforkælelse og få en masse værktøjer til, hvordan I får mere kvalitet i spejderarbejdet – hver gang – og hvordan I kan blive endnu flere spejdere.

På landstræf skal vi blive endnu klogere på, hvad formålet med spejderarbejdet er. Vi fortsætter nemlig formålsarbejdet (som begyndte ved landsmødet i 2020) med et formålsløb.
Vi skal også finde ud af, hvad der skaber en bæredygtig gruppe gennem rollespil, vi skal dyste og blive klogere på mange forskellige inspirerende områder og afkroge af spejderarbejdet.

Landstræf 2023 foregår i skønne omgivelser på Houens Odde Spejdercenter. Her kan I opleve Houens Oddes fantastiske natur, mærke stemningen, og afsøge de fjerneste afkroge.
Har du spørgsmål til Landstræf 2023? Skriv til info@landstræf.dk, så svarer landstræfpatruljen så hurtigt som muligt.
Vi ses!

Fra
01. september 2023 18:00
Til
03. september 2023 13:30
Max deltagere
1500
Arrangeret af
Landstræf-patruljen
Sted
Houens Odde Spejdercenter
Adressse
Houens Odde 14, Kolding
Skriv til
Menu