Kursus

181 Diamant – Skovhuset

Glade Diamantspejdere Foto; Ole Thye Gram
Kan du holde takten, når det går frem gennem landskabet? Er tiden inde til at bryde de faste rammer og springe ud, hvor vandet bliver dybt? Så er Diamant Skovhuset lige det du leder efter!
Tilmeldingsfrist
01. oktober 2024
Pris
1850
Tilmelding

Er du klar til en uge med fuld fart frem og mega fede aktiviteter? Så skal du med på Diamant Skovhuset! Vi kan garantere, at du bliver presset og at det bliver hårdt – men fortvivl ej, for sammen med din patrulje og tutor vil du lære at bruge hinandens styrker.

Staben står klar til at give dig de redskaber, der skal til, for at du får mest muligt ud af kurset. Oplev spejderverdenen på en helt ny måde med vilde, udfordrende og anderledes aktiviteter!

På dette Diamantkursus finder du dine grænser, tester dine grænser og bryder dine grænser! Du vil opleve at pres tager mange former og samtidig indse at med den rette tilgang kan du mere end du tror. På Diamant Skovhuset skabes ægte diamanter – for kun under pres, kan diamanter skabes.

Tag med i uge 42 og oplev selv, hvad Diamant har at byde på. Staben står klar til at give dig en fantastisk spejderoplevelse, som du sent vil glemme!

Fra
12. oktober 2024 12:00
Til
19. oktober 2024 14:00
Max deltagere
42
Arrangeret af
Magnus Bech Larsen
Sted
Skovhuset Skivholme
Adressse
Skyttehusvej 18, 8464 Galten
Skriv til
Menu