Lejr

Ås-lejren 2024

Ås-lejren er en lille stor lejr, hvor man forventer at være op til 500 deltager, med spejdere fra 4 klasse og op efter. Det er en Lejr med spændende aktiviteter og med plads til alle. Lejren har en særlig roverafdeling med egne aktiviteter samt en Seniorlejr med særligt program.

Ås-lejr 2024 har temaet “De 4 elementer”

Ås-lejren 2024 er bygget op om De 4 elementer og er en spejderlejr for alle spejdere fra 4 klasse og op.

Hele lejren er bygget op omkring vores tema. Aktiviteterne tager udgangspunkt i det og elementerne vil være synlige overalt på lejrpladsen.

Lejren indeholder alt fra aktiviteter på lejrpladsen til hike, hygge og madlavning ved bålet, møde med nye venner, stort fælles lejrbål og sjov på scenen. Men Ås-lejren er mere end bare én lejr.

Der er også en Seniorlejr, en lejr uden din leder hjemmefra, en Roverlejr for dem over 18 år som har mod på lidt mere og en Stabslejr for alle dem der på den ene eller anden måde hjælper til på lejren – dem som får hjulene til at dreje rundt.

Ås-lejren bliver afholdt fra 13. juli til 20. juli 2024 (uge 29) på Spejdercentret Thorup Hede og spejdere m.m. fra alle korps er velkommen.

Du kan altid holde dig opdateret om lejren, ved at gå ind på denne hjemmeside: https://thoruphede.dk/aas-lejr

Hjemmesiden vil løbende blive opdateret og fyldt med information vedrørende lejren – jo tættere vi kommer på lejren jo mere fylder vi på.

Fra
13. juli 2024 10:00
Til
20. juli 2024 12:00
Max deltagere
1000
Arrangeret af
Spejdercentret Thorup Hede
Sted
Spejdercentret Thorup Hede
Adressse
Thorup Hedevej 18-20, 9330 Dronninglund
Telefon
Menu