Kursus

767 Roland 2 – Flamsted Centeret

Foto; Rikke Thomasberg
Drømmer du om at lære endnu mere om spejderlivet og arbejdet i patruljen? Så kunne Roland 2 på Flamsted Centret være noget for dig!
Tilmeldingsfrist
29. september 2024
Pris
1800
Tilmelding

Trænger din rygsæk til at blive fyldt med flere gode spejderoplevelser? Hvor du på samme tid lære om patruljearbejdet og får et endnu større kendskab til spejderarbejdet.

På Roland 2 lære du om at komme på en god ide og hvordan du kan arbejde med den gode ide. Vi vil vise dig hvordan du kan komme til at planlægge spejdermøder, patruljeture eller endda en sommerlejr. Vi fylder din rygsæk, med så mange værktøjer, som der overhovedet kan være deri.

Du vil blive knivskarp i planlægning, at afholde instruktioner og på at være et godt patruljemedlem. Du vil også se hvordan du kan bruge dine spejderfærdigheder og alt du lære på Roland 2 udenfor spejderhytten. Du vil opleve, at mange af de ting du kender fra spejder, også er ting man kan bruge i skolen, til andre fritidsaktiviteter eller et helt tredje sted.

Selvom du er på kursus, så er der altså masser af tid til nye venskaber, sjove aktiviteter og mange grin. Vi glæder os allerede helt vildt til at proppe din rygsæk med en god oplevelse og en masse ny viden og en hel masse nye venner! Så husk at find den store rygsæk frem så der er plads til at have det hele med hjem.

Spørgsmål kan rettes til kursusleder Andreas Vølker på andreas@voelker.dk eller tlf 2195 9186

Fra
12. oktober 2024 13:00
Til
19. oktober 2024 13:00
Max deltagere
42
Arrangeret af
Aalborg Distrikt
Sted
Flamsted Centeret
Adressse
Skovdalsvej 210, 9230 Svenstrup J
Skriv til
Telefon
Menu