Kursus

764 Roland 1- Sønderjylland

På Roland 1 Sønderjylland er udfordringerne meget forskellige Foto: Ole Gram
Er du frisk på en ny spejderoplevelse? Kunne du godt tænke dig at prøve et kursus med fart over feltet, fyldt med temabaseret aktiviteter og oplevelser man ikke kan få hjemme i gruppen? Så tag på Roland 1 Sønderjylland og få en uge fyldt med sjove aktiviteter, gode minder, nye venner og garanteret en oplevelse du ikke lige glemmer.
Tilmeldingsfrist
28. september 2024
Pris
1750
Tilmelding

Roland 1 kurset i Sønderjylland er for dig som er mellem 13 og 15 år. Det foregår udendørs og du skal bo på en lejrplads. Du kommer i en patrulje med spejdere fra hele landet, men frygt ej. Mange kommer uden at kende nogen på forhånd og patruljen bliver en tryg ramme med et stærkt fællesskab. I patruljen skal i dele jeres viden og kunnen med hinanden, og dermed udvikle jer sammen. Kurset vil rumme både læring, sjov og fællesskab.

Har du aldrig fået helt styr på hvordan man laver et godt bål eller binder et flagknob? Det vil du lære, men også om hvordan man bedst mulig bidrager til en velfungerende patrulje. Du kan forvente læring på fede og spænende måder, hvor forståelse og sjov går hånd i hånd. Du vil blive overrasket, udfordret og møde skøre / skæve karakter på tema aktiviteter. Vi benytter os nemlig af leg, tema- og fantasirammer som grundlag for læring og udvikling. Derudover kommer du på hike og vil opleve lejrbål, andagter, hygge og spas. På vores kursus har vi særlig for øje at der skal være plads til alle og at alle skal føle sig accepteret og velkommen uanset spejder erfaring og personlighed.

Kurset foregår på et spejdercenter øst for Sønderborg, hvor der er masser af plads og fede muligheder. Vi både starter og slutter på centeret, men der er mulighed for at blive hentet og bragt til stationen i Sønderborg.

Staben står klar til at sikre at alle får en god oplevelse. Så er du klar til at opleve noget uden for din egen gruppe og på at få en masse nye venner? Få dig tilmeldt og så glæder vi os til at holde et fantastisk og spændende kursus for dig i efterårsferien.

Fra
12. oktober 2024 12:00
Til
19. oktober 2024 12:00
Max deltagere
48
Arrangeret af
Morten Kjær Jørgensen & Peter Skovlund Iversen
Sted
Troldhøj
Adressse
Troldhøjvej 1
6430 Nordborg
Menu