Kursus

758 Roland 1 Port Arthur

Roland 1, 2017 Fotograf Johny Kristensen
Har du nogensinde overvejet, hvordan det er at være spejder i en uge i IKEA? Kom og prøv det af med os, når vi inviterer til Roland 1 på Port Arthur i påsken 2024, hvor du kan blive en endnu bedre patruljeleder! Der vil være nye oplevelser ud fra både det kendte og det ukendte. Kom og leg med os og din kommende patrulje!

Har du nogensinde stegt köttbullar over åben ild? Bygget dit eget hævesænkebord ud af rafter? Måske været på GoKart-ræs blandt møbler med svenske navne? Hvis dit svar er nej, så har du nu den oplagte chance, alt imens du bliver en endnu bedre patruljeleder, lærer en masse spejderkneb og -tricks OG møder mange andre spejdere fra hele landet!

Kom med til Port Arthur på Fyn i denne påske, hvor vi vil lave alt det ovenstående og meget, meget mere, i en fantasiramme, der hedder IKEA!

Vi kan love dig, at du, uanset hvor erfaren spejder du er – om du lige er begyndt eller har været spejder siden du kunne gå -, kommer til at lære en masse klassiske og nye spejderfærdigheder at kende, så du både kan lære noget nyt og finpudse det, du allerede er superdygtig til!

Det bliver næppe stillesiddende, og du får en masse frisk luft i marts’ vigtigste uge, så også du kan blive en god patruljeleder – og måske i fremtiden meget mere end det… Hvem ved? Kom til Port Arthur og find ud af det!

Fra
23. marts 2024 13:00
Til
30. marts 2024 13:00
Max deltagere
42
Arrangeret af
Markus Valentin Nielsen
Sted
Port Arthur Spejdercenter
Adressse
Solevadvej 5, 5690 Tommerup
Telefon
Menu