Kursus

753 Roland 2 – Hummelmosen

Roland 2 – I Fjernsynet (289) – Foto: Frederik Dahl Kehlet
“At rejse er at leve” – Stig ombord og så garanteres I en underholdende rejse med inspirerende indslag, såvel som personlig udvikling.

Velkommen til Roland 2 – Hummelmosen 🙂 Har du nogensinde tænkt på, hvordan en freezer turnering bliver stablet på benene, eller hvordan dine ledere gang på gang får planlagt jeres ugentlige møder så omhyggeligt og inspirerende?

På “Roland 2 – Hummelmosen” bliver du meget klogere på metoder til netop dette. En kompetent kursus -stab står klar til at lære dig, hvordan du planlægger og håndterer, at skulle afholde aktiviteter, som du selv har udformet. Under kurset vil du stifte bekendtskab med en række metoder og værktøjer, som er udarbejdet specifikt til at planlægge møder med. Ydermere vil vi gennem sjove aktiviteter få dig til at tænke ud af boksen, idet vores mål er at opnå læring, som ikke kun udspringer af at sidde ved et bord.
På Roland 2 – Hummelmosen sørger vi for, at du udover en personlig udvikling også får et nyt spejderfællesskab med hjem i tasken. I løbet af ugen vil du og dine nye venner gennemgå en personlig- såvel som fælles rejse, en rejse “verden rundt” gennem aktiviteter og en masse sjov.

Nu tænker du nok… hvordan skal jeg huske alle de fede metoder, når jeg kommer hjem? Men frygt ej, vi har styr på det! Vi har fundet den perfekte måde at huske det på, vi præsenterer: “Handouts”, som giver dig alle de fede metoder med hjem i en mini format.

Fra
14. oktober 2023 12:00
Til
21. oktober 2023 12:00
Max deltagere
42
Arrangeret af
Emilie Skinneholm Hedegaard Larsen
Sted
Lejrcenteret Hummelmosen
Adressse
Kvasbrovej 11, 8586 Ørum
Telefon
Menu