Kursus

AFLYST 749 Roland 1 Port Arthur

Fotograf Johny Kristensen
Bliv en endnu bedre patruljeleder på Roland 1 på Port Arthur denne sommer! Der vil være nye oplevelser ud fra både det kendte og det ukendte. Kom og leg med os og din kommende patrulje!

Vil du gerne blive patruljeleder? Er du det måske allerede og vil gerne blive bedre til at være det? Kunne du tænke dig en mulighed for, at få mange nye venner på tværs af hele landet?
Så kom med til Port Arthur Spejdercenter på Fyn i uge 29, hvor du får lov at prøve det hele af i praksis! Vi kan love dig, at du kommer til at lære en masse klassiske og nye spejderfærdigheder at kende, så du både kan lære noget nyt og finpudse det, du allerede er superdygtig til. Sammen med dine nye patruljekammerater, skal I bygge jeres egen lejrplads, lave mad over bål, være på spejderløb og lære, hvordan I kan samarbejde jer i mål. For sammen kan man meget mere! Det bliver ikke stillesiddende og du får en masse frisk luft i sommerens bedste uge, så du også kan blive en god patruljeleder – og måske i fremtiden meget mere end det… Hvem ved? Kom til Port Arthur og find ud af det!

Fra
15. juli 2023 13:00
Til
22. juli 2023 13:00
Max deltagere
42
Arrangeret af
Markus Valentin Nielsen
Sted
Port Arthur Spejdercenter
Adressse
Solevadvej 5
5690 Tommerup
Telefon
Menu