Kursus

AFLYST 748 Roland 1 Næsbycentret

Foto: Viktor Horn
Har du lyst til at blive en bedre patruljeleder, blive bedre til klassiske spejderfærdigheder og se hvad spejderlivet også kan tilbyde af sjove aktiviteter, muligheder og venskaber?

Sommer er lig med minder – så husk solcremen og din allerbedste drikkedunk, når du tager på Roland 1 ved Locknæs! På Roland 1 på Næsbycentret, vil du opleve et af Danmarks mest specielle centre, med en masse smuk natur og den evige charme. DU vil få en masse nye spejderkompetencer, minder der vil varer for livet og en ny følelse af selvstændighed.

Roland 1 er for dig der er nysgerrig på den store spejderverden og hvad den kan. Staben har planlagt en uge med fart på, hvor du igennem fede aktiviteter vil prøve spejderlivet på en anderledes måde, hvor du samtidig får en masse nye redskaber og færdigheder, som du kan tage med hjem.

På kurset arbejder spejderne i patruljer og kommer blandt andet til at optræde i rollen som patruljeleder og patruljeassistent. Men vigtigst af alt, kommer hjem med nye oplevelser, minder og venner.

Vi glæder os til at se DIG, til et Roland 1 – DU aldrig glemmer.

Fra
08. juli 2023 13:00
Til
15. juli 2023 12:00
Max deltagere
42
Arrangeret af
Næsbycentret
Sted
Næsbycentret
Adressse
Skelbyvej 126
4171 Glumsø
Telefon
Menu