Kursus

746 Roland 1 Thorup Hede

Foto: Viktor Horn
Der bliver vendt op og ned på spejderfærdigheder, når Roland 1 løber af stablen på Thorup Hede. Her venter de vildeste eventyr, fedeste oplevelser og nye fantastiske venner!

Sommeren er på vej, og det samme er Danmarks fedeste Roland 1-kursus!
Vi har opskriften klar, for når man tager 42 spejdere mellem 13 og 15 år og samler dem ét sted, er rammen sat for at skabe noget helt utroligt.

På Roland 1 kommer du i en patrulje med andre spejdere fra hele landet, der -ligesom dig- også er kommet til Nordjylland for at træne deres spejderfærdigheder på helt nye og crazy måder. Sammen med din patrulje, skal du bygge en lejrplads for ugen, sove i telt, lave mad, tage på vilde actionfyldte løb og hundrede andre ting.

Det er den dygtigste stab, der står bag kurset, og de er klar til at lære dig alt, de ved. Sammen med din patrulje får du en af dem som tutor, som hver dag snakker med jer for at følge med i jeres samarbejde og lære jer lidt bedre at kende, så du kan få mest muligt ud af dit kursus.

Når ugen er omme, er I alle de vildeste elitespejdere, som kan løse en hvilken som helst opgave. Når du tager på Roland 1 på Thorup Hede, er hver dag vildere end dagen før. Du får ikke bare nye venner, færdigheder, tips og tricks, men du prøver dem af på helt nye måder, og måske du finder et helt nyt talent ovenikøbet.
Det her er spejder på en måde, du aldrig har set før, og hvad mere kan man ønske sig?

Roland er meget mere end trebukke og koder – og på Thorup Hede bliver det FEDT!

Fra
01. juli 2023 13:00
Til
08. juli 2023 13:00
Max deltagere
42
Arrangeret af
Jonas Horn
Sted
Spejdercentret Thorup Hede
Adressse
Thorup Hedevej 20
9330 Dronninglund
Skriv til
Telefon
Menu