Foto: Johny Kristensen
24-06-2018
Gør spejderarbejdet synligt med en bod på markedet eller til byfesten, hvor børn og voksne kan prøve spejderaktiviteter

Spejdernes eventbod

Gør spejderarbejdet synligt uden for spejderhuset. Lav en bod på et marked eller til byfesten og lad børn og voksne prøve lidt af, hvad det vil sige at være spejder.

Måske vil arrangørerne lade jer få eventboden gratis, hvis I fortæller, at det ikke er for at tjene penge, men for at vise, hvad spejderarbejde er. 

Sørg for at lave nogle aktiviteter, der er sjove og anderledes end det, som folk generelt kender spejdere for (bål, snobrød og knob). Eller brug de kendte ting på nye måder, så forbipasserende ser, at spejdere har masser af ideer, der passer ind i spejderrammen.

{kf:sysCategory(header: '{v:l(key: \'categoryTag\')}', field: 'tx_kfumsitepackage_activity_tag', recordUid: record.uid, table: 'pages', linkPageUid: settings.activity.searchUid, linkCatParamName: 'tx_solr[filter][tag]', catPrefixTitle: '', cssClass: 'activityCategory', linkCatType: '')}
{kf:sysCategory(header: '{v:l(key: \'categoryDuration\')}', field: 'tx_kfumsitepackage_activity_duration', recordUid: record.uid, table: 'pages', linkPageUid: settings.activity.searchUid, linkCatParamName: 'tx_solr[filter][]', cssClass: 'activityCategory', linkCatType: 'duration')}

Enheder

Deltagere

Min. 6

Max. 20

Kompetencezoner