Byg et klassisk fuglehus

I 2019 satte DR Ramasjang fokus på at redde havets dyr. I 2020 vil der være fokus på at redde fuglene og det vil vi i KFUM-Spejderne gerne støtte op om. Ved at bygge fuglehuse kan I som KFUM-Spejdere tage ansvar for et bedre lokalsamfund, udvikle værdifulde kompetencer og samtidig rykke verden – med vilje.

Projektet er en unik mulighed for at passe på naturen og udvikle vores spejdere, så de bliver klogere på naturen omkring dem og får forbedret deres byggefærdigheder.

Ude i naturen er der gode huller og sprækker, som fuglene kan bygge reder i, men inde i byerne og villakvarterene er der færre træer, hvilket gør det svært for fuglene at finde gode redesteder. Det er her, I som spejdere, kan gå ind og hjælpe den lokale bynatur ved at sætte fuglekasser op. Derudover er det rigtigt hyggeligt med fugle i haven eller på spejdergrunden.

Man kan finde aktivitetsmaterialet i højre side. På hver byggetegning er der angivet det anbefalede antal personer, sværhedsgrad, materialeliste, værktøjsliste og selve byggeprocessen. God byggelyst!

Tid
30 – 60 min
Deltagere
2
4
Udviklingsområder
Fysisk
Socialt

Flere aktiviteter

Menu