DUF’s lokalforeningspulje er åben

Lokalforeninger i DUFs medlemsorganisationer kan nu søge om støtte.

To glade drenge kigger ind i kameraet.
Foto: Kasper Riising

NU er puljen åben for at søge midler til aktiviteter og projekter, der styrker lokale foreninger i mødet med børn og unge i lokalområdet. Puljen kan søges af lokalforeninger i medlemsorganisationer og observatørorganisationer. Sidste år var efterspørgslen så stor, at puljen måtte lukke før tid men er nu åben igen for ansøgninger.

I skal være opmærksomme på, at der for den kommende ansøgningsfrist gælder nye retningslinjer for lokalforeningspuljen. De nyeste retningslinjer kan altid findes på DUFs hjemmeside – det samme gælder for DUFs vejledning til at søge puljen.

Vær særligt opmærksom på, at en lokalforening maksimalt kan modtage 50.000 kr. pr. kalenderår samt at der udover støtte til materialer og anskaffelser, kun kan søges om støtte til ét projekt eller én aktivitet pr. ansøgning.

Sådan søger I puljen

Gruppen skal havde et CVR-nummer og en Nemkonto for at få udbetalt midler. Der er ansøgningsfrist flere gange løbet af året. Næste frist er 1. august 2024. I kan læse mere om, hvordan I søger DUF’s lokalforeningspulje i DUFs vejledningsdokument og hvordan I opretter CVR-nummer og NEM-konto her.

Kort om puljen

DUFs lokalforeningspulje støtter de lokale foreningers arbejde for børn og unge i Danmark og Sydslesvig. Puljen kan søges af lokalforeninger i DUFs medlemsorganisationer og observatørorganisationer.

,

Læs også

Menu