Der kan være penge at spare ved at skifte forsikringsselskab

En gruppe kan have mange spejderhytter, maskiner og andet, der kræver en god forsikring. Vidste du, at KFUM-Spejderne har en samarbejdsaftale med Topdanmark? Læs historien om Vorup Kristrup Gruppe, der sparede penge ved at skifte forsikringsselskab.

Telte, sheltere og lignende kan også blive forsikret hos Topdanmark. Foto: Johanne Baadsgaard

“Der er ikke nogen tvivl om, man bør kigge sin gruppes forsikringer igennem en gang imellem, ligesom man gør med sine private forsikringer,” fortæller gruppeleder i Vorup Kristrup Gruppe i Nordøstjyske Distrikt, Niels Krag.

Vorup Kristrup Gruppe skiftede forsikringsselskab til Topdanmark for et stykke tid siden, og det har vist sig at være en god beslutning. Topdanmark kender til spejderverdenens uventede situationer, og der er allerede omkring 30 grupper landet over, der har benyttet sig af aftalen. For Vorup Kristrup Gruppe har det betydet en årlig besparelse på omkring 14.000 kroner at skifte over, og de er endda bedre dækket af de nye end de gamle.

“Det var rent tilfældigt, at vi skiftede forsikringsselskab. Vores kasserer ville undersøge, om gruppen ikke betalte for meget for forsikringerne. Han lavede fodarbejdet og regnede indledende ud, at der kunne spares omkring 5.000 kroner,” siger gruppeleder Niels.

KFUM-Spejderne har en aftale med Topdanmark om, at spejdergrupper kan få en god dækning på deres forsikringer. For Niels Krag og gruppebestyrelsen i Vorup Kristrup Gruppe var det ikke en svær beslutning at skifte over.

Kassereren og jeg skrev til vores gruppebestyrelse, hvad vi ville gøre med forsikringerne. Og da de læste tallene fra kassereren, kom der mail fra vores gruppebestyrelse: Skift omgående,”

beskriver gruppelederen.

“Vi satte det i værk og forhandlede videre med Topdanmark for at få de sidste ting på plads. Der var blandt andet udbygninger, der skulle måles op. Og så var det på plads. De afsluttede også de samarbejdet med det forhenværende forsikringsselskab,” forklarer han. 

Årligt har gruppen sparet cirka 14.000 kroner om året på at skifte over til Topdanmark. Hvis du vil undersøge, hvad aftalen kan betyde for dig og din gruppe, kan du læse mere om Topdanmarks gruppeforsikringer via dette link: https://www.topdanmark.dk/erhverv/kfum-spejderne/

Dette er den første artikel i en serie om samarbejdsaftalen med Topdanmark.

Dette fik Vorup Kristrup Gruppe ud af den nye aftale:

  1. Deres årlige præmie gik fra cirka 22.000 kr. hos Tryg til 12.000 kr. igennem Gruppeforsikringerne. 
  2. Selvrisiko på bygningsforsikringen faldt fra ca. 6.000 kr. til 0 kr. 
  3. Løsøresum blev sat op fra ca. 700.000 kr. til 1.000.000 kr. 
  4. Sidst fik de en række ekstra fordele ift. at være omfattet af bl.a. bestyrelsesansvarsforsikringen, netbank, cyber, løsøre overalt i Europa og transport.

Læs mere her: https://www.topdanmark.dk/erhverv/kfum-spejderne/

,

Læs også

Menu