Områdechefer søges: Vær med til at skabe Nordens største spejderlejr

Hvis du gerne vil være med som områdechef på Spejdernes lejr 2024, så skal du til tasterne nu. Ansøgningsfrist er 1. april 2024.

Spejdere på Spejdernes Lejr 2024
Foto: Magnus Rossander/SPEJDERNE

I 2026 indtager 35.000 spejdere Hedeland Naturpark, når Spejdernes Lejr for fjerde gang bliver afholdt. Lige nu har du mulighed for at blive en helt central del af lejrorganisationen. Som områdechef kommer du sammen med lejrcheferne til at sætte rammerne for, hvilken Spejdernes Lejr vi alle sammen skal være en del af i 2026.

Vi leder efter dig, som har lyst til og mod på at tage udfordringen op med at stå i spidsen for Spejdernes Lejr 2026 sammen med resten af lejrledelsen. Som områdechefer kommer I, som makkere, til at stå med ansvaret for en af lejrens syv overordnede planlægningsområder.

Planlægningsområderne spænder over alt fra økonomi og infrastruktur til kommunikation og aktiviteter. Du og din områdechef-makker skal have erfaring med det område, I bliver ansvarlige for. Erfaringen kan både komme fra spejderregi og fra det civile liv.

Hvem er du?

Vi leder efter spejdere, som kan se sig selv i og har lyst til at udvikle kompetencer inden for:

  • Ledelse og strategi: Som områdechef skal du lede frivillige, sætte en tydelig strategisk retning og være overordnet ansvarlig for, at områdets opgaver bliver løst.
  • Rummelighed: Spejdernes Lejr 2026 skabes af 4.000 frivillige, der samarbejder. Derfor er der brug for en lejrledelse, som er både rummelig og formår at skabe begejstrede fællesskaber.
  • Beslutningskraft: Det er ambitionen, at beslutninger skal tages så tæt på dem, som skal udføre dem, som muligt. Alligevel vil det som områdechef være vigtigt, at du kan tage en beslutning og kommunikere den klart.
  • Koordinering: Det er vigtigt, at der både er god koordination inden for det specifikke område og på tværs af alle områderne, så der ikke bliver skabt arbejdssiloer.

Du skal være klar på, at du som områdechef kommer til at være tilknyttet os fra foråret 2024 og to og et halvt år frem. Arbejdet vil blive dit primære frivillige arbejde i den periode. De travle perioder afhænger af opgaverne i det, du vælger, men vi forventer, at der vil være mest run på i det sidste år op til Spejdernes Lejr.

Hvis du har spørgsmål, så kan du stille dem til lejrcheferne i en af flere online spørgetimer. Den første afholdes tirsdag den 5. marts fra 19:30 til 20:30.

Læs hele stillingsopslaget og meget mere på spejderne.dk her

,

Læs også

Menu