Spejderbæltet har fået et kvalitetsløft

Nyt og forbedret: KFUM-Spejdernes bælte får et kvalitetsløft med ægte læder og et robust metalspænde! Nu med en mulighed for at brændemærke dit spejderbælte.

Foto: Margrethe Løkkegaard

Vi kan nu med stolthed præsentere jer for det forbederede KFUM-Spejderbælte! Denne opgradering markerer en kvalitetsforbedring, da bæltet nu er fremstillet af ægte læder og udstyret med et helstøbt metalspænde. Det har en bredde på 3,5 cm og kan fås i flere længder. Holdbarheden er at mærke i dette bælte, der ikke kun bærer spejdernes arv, men også lover langvarig stil og brug. Det perfekte supplement til uniformen.

Den spændende nyhed er, at dette ægte læderbælte kan personliggøres med brændemærkning, hvor du kan tilføje alt fra dit navn til gruppelogoer. Skab dit eget unikke præg på det nye læderbælte.

Du kan allerede nu købe dette bælte i de lokale Eventyrsport butikker eller online. Som en ekstra bonus får alle spejdere 10% rabat ved køb i butikkerne eller online ved brug af koden ‘KFUM10’. Så skynd dig at tilføje dette eksklusive bælte til din spejdergarderobe, og nyd fordelene ved kvalitet og personliggørelse!

Foto: Margrethe Løkkegaard

Køb dit bælte idag med 10% i rabat.

Brug koden ‘KFUM10’ online hos Eventyrsport

Læs også

Menu