Nye vejledninger og friske data i kursussystemet

Siden opdateringen i oktober sidste år har holdet bag Medlemsservice knoklet for at få vejledningerne opdateret og tilpasset den nye udgave af systemet.

Ryggen af spejder foran computer
Foto: Johny Kristensen

Der er efterhånden en pæn samling vejledninger. Alle kan findes på medlemsservice.nu/vejledninger. Der kommer løbende nye vejledninger, som skrives på baggrund af jeres henvendelser til supporten. Prøv også at søge i den FAQ, der er inde på medlemsservice.nu/FAQ. Den rummer gode svar på de spørgsmål, som vi oftest møder i supporten.

Få hjælp fra supporterne

Supporten er aldrig længere væk end en e-mail. Skriv til medlemsservice@spejdernet.dk

De frivillige supportere hjælper gerne med stort og småt, hvis du ikke finder tilstrækkelig hjælp i vejledningerne. Gør det nemt for supporterne at hjælpe dig ved at give din mail en sigende overskrift, husk at skrive dit gruppenavn samt alle relevante detaljer om sagen. Og send ét problem pr. mail.  Har du både brug for hjælp til en indmeldelse og noget med et arrangement – så sender du bare to mails.

I kursusudgaven af Medlemsservice kan du øve dig uden at lave ulykker i det rigtige system. Du logger ind på mskursus.spejdernet.dk med de samme oplysninger, som du bruger i det rigtige system. Der er lige hentet friske data, så du kan bare gå i gang.

Læs også

Menu