Mod på mere? Tag med på Roverway 2024

Næste sommer drager danske spejdere endnu engang på internationale eventyr, og du kan komme med.

Det er fem år siden, at Roverway sidst blev afholdt, men nu kan vi igen glæde os over at kunne sende danske spejdere på et kæmpe spejdereventyr. I 2024 vender lejren tilbage, og denne gang går turen til Norge. Lejren finder sted d. 21. juli til 3. august 2024 i Stavanger i Norge.

Roverway samler rovere fra hele Europa og er et fælles arrangement mellem World Association of Girl Guides and Girl Scouts (WAGGGS) og World Organization of the Scout Movement (WOSM). Det er lejren for dig, der er født mellem den 1. august 2002 og 22. juli 2008 (begge dage inklusiv) – men bare rolig, det er også muligt at deltage som International Service Team, hvis du er født før den 1. august 2002.

Fem dages ‘paths’ med forskellige temaer

Det særlige ved Roverway er, at selve lejren er opdelt i to dele, hvoraf første del kaldes ‘paths’. Alle deltagere vil de første fem dage befinde sig på en ‘path’ sammen med en dansk patrulje og dertil internationale deltagere. Ved tilmelding er det muligt at vælge mellem en række forskellige ‘paths’ rundt omkring i Norge. Disse ’paths’ har forskellige temaer og tilbyder forskellige oplevelser med norsk natur og kultur. Når alle ’paths’ afsluttes, mødes alle deltagere på det fælles lejrområde i Stavanger, hvor resten af lejren vil finde sted. Her er der masser af aktiviteter, sceneshows, butikker og meget andet, som vi kender fra Spejdernes Lejr.

Nyheden om lejrens tilbagevenden markerer vi ved at se tilbage på en deltager, Emmas, oplevelse fra Roverway 2016 i Frankrig. Følg billedserien nedenfor for at blive klogere på, hvilke oplevelser, der venter dig! Og har det vakt din interesse, så læs mere på roverway.dk.

Tilmelding

Læs mere om tilmelding her: roverway.dk/tilmelding/

Følgende er inkluderet i prisen:

 • Al transport fra København, i Norge og til
  Hirtshals ifm. selve lejren.
 • Alle måltider, fra vi mødes den 21. juli ved færgen, til vi siger farvel ved færgen den 3. august.
 • Alle aktiviteter ifm. lejren.
 • Særpræg (T-shirt, internationalt tørklæde).
 • Forweekend.
 • Roverway
 • Roverway
 • Roverway
 • Roverway
 • Roverway
 • Roverway


Spejderhilsner fra Casper, Jakob, Tenna og Emma Contingent Management Team (CMT)Du tilmelder dig her.

Tilmeldingsfristen er  den 15. december

,

Læs også

Menu