Open call: Vær med til at arbejde med samværsindsatserne fra WOSM – Safe from Harm

KFUM-Spejderne søger medlemmer til en arbejdsgruppe, der skal arbejde med at styrke indsatsen på samværs- og tryghedsområdet.

Siden 2018 har vi hos KFUM-Spejderne skulle lave samværsregler lokalt i spejdergrupperne. Det har de fleste steder givet spændende og udbytterige drøftelser, der mange steder er langt mere dybdegående end de formelle krav, der er til reglerne.

Siden da har der løbende været fokus på, at vores indsats på samværs- og tryghedsområdet er tilstrækkelig, så alle børn trygt kan komme til spejder. Sideløbende har WOSM også udviklet deres krav til området under overskriften Safe from Harm.

Tiden er kommet til, at vi skal se på vores indsatser og spejle det op imod de krav, der bliver stillet til os som organisation – både fra WOSM, men også de forventninger samfundet har til os.

Derfor er det besluttet at vi skal have en arbejdsgruppe, der kan arbejde med at styrke tryghedsindsatsen hos KFUM-Spejderne. Gruppen skal sikre, at vi overholder de krav, der stilles til os og identificere og udvikle de indsatser, der skal til for at sikre, at alle spejdere fortsat kan være trygge ved at komme til spejder. Arbejdsgruppen følges af næstforperson i hovedbestyrelsen Dorthe Mølvig og chefkonsulent på korpskontoret Jakob Frost, som vil understøtte arbejdet.

Skal du være med? Så ring eller skriv til Jakob på jakobfrost@kfumspejderne.dk eller 2222 9477, og så vil vi koordinere et opstartsmøde allerede i juni.

Læs også

Menu