Kender du hyttefortegnelsen.dk?

Leder din gruppe efter en hytte at leje, eller vil I gerne udleje jeres egen hytte? – så er hyttefortegnelsen.dk værd at tjekke ud.

Thy distrikts hytte i Ydby
Thy distrikts hytte i Ydby. Foto: PL/PA Thy

Mange spejdergrupper, der ejer deres egen hytte eller shelter, vil gerne udleje dem – men mangler nogle gange et sted at markedsføre dem. Her kan hyttefortegnelsen.dk være en nem løsning at få mere synlighed på.

Portalen har samlet over 350 hytter med placering i hele landet og oftest i naturskønne omgivelser. En stor del af hytterne er spejderhytter, som derfor er særligt egnet til udendørs aktiviteter, når grupper, skoler eller virksomheder skal på spejderture, klasseture, familieudflugter, teambuilding mm.

Mere synlighed

I KFUM-Spejdernes distrikt i Thy har man netop besluttet at oprette distriktets hytte i Ydby på hyttefortegnelsen.dk. Sara Lil-Jane Pedersen, der er webansvarlig i Thy Distrikt fortæller, at de opretter hytten med det formål at gøre den synlig for flere, så den forhåbentlig kan udlejes i større omfang, end den bliver nu.

’Det bedste sted at finde overnatning til gruppers arrangementer er Hyttefortegnelsen. Min gruppe har selv brugt portalen flere gange, når vi skal på gruppeture. Derfor var det naturligt at vælge denne platform for os i mit distrikt,’ siger Sara, der også er spejderleder i Rosenvænget gruppe i København og GEÅ-spejder på KFUM-Spejdernes korpskontor.

’Vi vil gerne få mere opmærksomhed og synlighed på vores hytte til eksterne lejere med henblik på at få den udlejet i flere perioder end nu. Indtil nu har lejerne selv skullet finde hytten på distriktets egen hjemmeside, og det har selvfølgelig begrænset målgruppen af lejere’ fortæller Sara.

Prisen på knap 400 kr. for et års medlemskab er godt givet ud, mener Sara:

’Vi håber, at få den lejet ud i flere uger om året, så et medlemskab er hurtigt tjent hjem.’

Fakta

  • hyttefortegnelsen.dk finder du både spejderhytter, shelters, campinghytter samt hytter til lejrskoler, familieture, virksomhedsudflugter, workshops mm. Man kan søge på geografiske områder, efter antal sovepladser, ønskede faciliteter m.m. Blandt andet kan der søges på bålplads, boldbane, køleskab, komfur, shelter, wifi samt meget mere. Du har med andre ord rigtig god mulighed for at finde en hytte, der matcher dine krav og ønsker.
  • Det er nemt bestille et medlemskab på siden og oprette ens hytte eller shelter. Det faste årlige medlemskab bliver automatisk fornyet.
  • Hyttefortegnelsen administreres af FDF og KFUM-Spejdernes Forlag P/S

Er du nysgerrig?

Læs om hvordan du kan udleje din hytte på hyttefortegnelsen.dk

Læs også

Menu