Skal I lave jeres egne mærker?

KFUM-Spejderne har lavet en aftale med Köhler Emblemer om en rabatordning for medlemmer.

Uniform KFUM-Spejderne
Foto: Morten Vind-Visby

Har du været på kursus, og nu vil din klan gerne lave sit eget mærke? Eller har jeres gruppe fået verdens bedste idé til et særligt lagkageløb og ønsker nu både at designe og producere et mærke? Så har du nu mulighed for at få specialproduceret mærker hos Köhler Emblemer med rabat.

KFUM-Spejderne har lavet en aftale med virksomheden, der indebærer, at medlemmer af KFUM-Spejderne får tilbudt specialpriser på mærker. Læs mere på deres side, hvor du også kan bestille mærkerne. Du bestiller ved at kontakte Köhler Emblemer på mail, telefon eller ved bestillingsformularen på deres side.

Grupper og medlemmer kan via dette link opnå rabatten.

,

Læs også

Menu