Donation til ny flydebro på Houens Odde

Med en bevilling på 350.000 kroner fra friluftsrådet bliver der markant bedre muligheder for at opleve friluftslivet på og ved vandet på Houens Odde Spejdercenter.

Houens Odde LM2022
Foto: Johny Kristensen

Bevillingen kommer som resultat af en målrettet indsats for at udvikle og forny mulighederne for spejderaktiviteter på og ved vandet på Houens Odde spejdercenter. Med en ny bro får vil der ikke kun blive markant bedre adgangsforhold, men kapaciteten for, hvor mange børn der kan opleve friluftslivet ved vandet, øges også markant.

Netop adgangsforholdene til broen har været prioriteret i udviklingsarbejdet. Det skal være en mere sikker bro at færdes på for alle, men samtidig indrettes den uden trin og med lave hældninger og greb med god og sikker adgang til aktiviteterne ved vandet – uanset om du kommer løbende eller trillende i fx en kørestol.

Samlet er der fundraiset 710.00 kroner fra Friluftsrådet og D/S Orients Fond til udvikling af bro og søaktiviteter på Houens Odde Spejdercenter. Projektet har et samlet budget på 1.030.000, og vi afventer fortsat svar på mindre bevillinger, men med den seneste donation er det nu sikkert, at Houens Odde fra næste sommer kan invitere mange flere børn og unge ud på havet og få spændende og udfordrende natur- og friluftsoplevelser.

Læs også

Menu