Tag en ven med til spejder – sammen med Grazat

Et nyt Grazat er på vej til bævere og ulve. Det handler om det nye spejderår og på bagsiden er to postkort, så børnene kan invitere en ven med til spejder.

Illustration: Anne-Marie Krogh Designstudio

I de kommende dage modtager bladmodtagere af Grazat en besked om, at der er landet en pakke med et frisk Grazat til gruppens bævere og ulve. Denne gang handler bladet om det nye spejder år og hvad det kan byde på for små spejdere. Der er blandt andet en artikel om, hvad et fuldmånemøde egentlig er for en størrelse, en guide til at lave en dåsetelefon og en masse krea-opgaver.

Du finder også en tjek-liste over, hvad du egentlig har brug for som ny spejder. Vidste du fx at godt humør er vigtigt, så møderne bliver hyggelige!

Gruppen der denne gang har fået besøg af Grazat-redaktionen er bæverne fra Tune gruppe, som har været med på Spejdernes Lejr 2022. Læs, hvad de synes om at være på lejr med 32.000 andre spejdere.

Find postkort på bagsiden

Da det netop er ”sæson-start” består bagsiden denne gang af to postkort – Ta’ en ven med til spejder. Tanken er, at børnene kan udfylde kortet og invitere en ven med til et møde. God fornøjelse med bladet!

Smugkig i det seneste nummer af Grazat her

I tvivl om, hvordan gruppen får Grazat?

Grazat sendes til den/de personer, som gruppen har valgt som bladmodtagere. Det er derfor ekstra vigtigt at deres adresse er rigtig i Medlemsservice, ligesom der skal være både mobilnummer og mail på vedkommende, da vedkommende får en besked om, hvor pakken skal hentes, hvis ikke den kan afleveres på adressen. Hvis I ikke modtager Grazat eller er i tvivl om, hvem det sendes til, så kan I altid tjekke, hvem der er jeres bladmodtager af Grazat i Medlemsservice. 

,

Læs også

Menu