Ny administrationschef ansat

KFUM-Spejderne har fundet sin nye adminstrationschef. Tue Skovgaard starter på Wagnersvej i København SV mandag den 3. maj 2021.

Foto: Marie Oland Tanggaard

Ny administrationschef ansat Det er en erfaren profil med mere end 24 års erfaring inden for økonomiledelse, som bliver KFUM-Spejdernes nye administrationschef. Tue Skovgaard, som senest kommer fra en stilling som økonomichef hos Mariehjemmene, har en bred erfaring fra forskellige brancher, herunder flere NGO’er.

Generalsekretær Ole Buch Rahbek er glad for at kunne byde Tue Skovgaard velkommen i organisationen.

“Jeg er meget glad for, at vi har været i stand til at tiltrække en stærk profil som Tue Skovgaard til stillingen som administrationschef hos KFUM-Spejderne. Tue kommer med en meget stor faglighed og desuden med aktuel indsigt i den frivillige foreningsverden fra flere års engagement som kasserer hos en lokal KFUM-spejdergruppe. Desuden ser jeg frem til at få Tue som kollega, og er sikker på, at vi kan få et godt samarbejde til fordel for spejdere i hele landet.”

Læs også

Menu