Landstræf 2021 bliver gennemført

Der bliver et landstræf på Hedeland til september! Sådan lyder udmeldingen fra landstræfpatruljen efter at knap 500 har tilmeldt sig. Læs mere her.

Foto: Johny Khristensen

Det er med stor glæde og lettelse, at vi i Landstræfpatruljen har besluttet at fortsætte arbejdet med Landstræf 2021 den 17. – 19. september. Dette skyldes den store og flotte opbakning fra korpsets ledere og rovere, på trods af den markant tidlige tilmeldingsfrist. Men ikke desto mindre, så har hele 481 tilmeldt sig dette års Landstræf inden tilmeldingsfristen den 16. maj, hvilket ikke kun er rekord mange tilmeldinger i meget god tid, men også en fantastisk tilkendegivelse for, at der er stor interesse for at vi skal afholde Landstræf i Roskilde til september.

Vores budget løber rundt ved 500 deltagere, men vi tænker at vi sagtens kan blive op til 600, måske endda flere, nu hvor vi åbner tilmeldingen helt frem til den 11. august.

Tak for opbakningen

Vi er dybt taknemmelige for jeres tidlige tilmeldinger og opbakning til Landstræf. TAK for det. Uden jeres tilmeldinger ville vi ikke kunne fortsætte arbejdet. Så I skal have et kæmpe TAK herfra.

Der er flere grupper der sender ledere afsted til Landstræf for første gang. Det glæder os meget, da vi håber også at kunne tiltrække ledere og rovere, der ikke tidligere har deltaget i Landstræf. Vi ønsker også at grupperne ser Landstræf som en unik mulighed for at ryste ledere og rovere sammen igen, efter en periode med afstand og manglende sociale aktiviteter. Derudover håber vi også på, at flere af jer vil tage jeres nye ledere med. Ikke kun de unge ledere i gruppen, men også de ledere/voksne, der ikke selv er vokset op i spejderbevægelsen, men som er blevet ledere fordi deres børn er begyndt til spejder. Dem vil vi også rigtig gerne have med til dette års Landstræf. Ikke kun fordi det giver mening at bruge Landstræf som en slags teambuilding for gruppens ledere og rovere, men også for at vise de ledere hvad korpset kan tilbyde dem af spændende kurser og arrangementer, samt vise dem vores taknemmelighed for det frivillige arbejde, I alle sammen lægger i gruppen og dermed også i korpset. Så hiv endelig alle med til Landstræf til september.

Vi vil også gerne takke alle, der har budt ind med workshops til lørdagens program, samt takke Spejdernes Lejr for at planlægge indhold til om søndagen. Denne søndag bliver også ganske unik, da vi rækker ud til de øvrige spejderkorps i Danmark, med en invitation til at deltage i Landstræfs søndagsprogram på Hedeland.

Læs mere om Landstræf 2021 på landstræf.dk – og skriv dig op til vores nyhedsbrev med diverse opdateringer og nyheder vedrørende LT2021.

Vi glæder os til at se jer

Spejderhilsener,

Landstræfpatruljen

Læs også

Menu