Invictusgruppen inviterer alle til løb 4.-6. juni

Invictusgruppen inviterer alle til løb 4.-6. juni Af Invictusgruppen I Invictusløbet tages klassiske spejderopgaver og føres ud i et større, vildere og anderledes perspektiv. Løbet foregår over en hel weekend, med en vild start fredag

Invictusgruppen inviterer alle til løb 4.-6. juni Af Invictusgruppen

I Invictusløbet tages klassiske spejderopgaver og føres ud i et større, vildere og anderledes perspektiv. Løbet foregår over en hel weekend, med en vild start fredag og en række overraskende og spændene opgaver undervejs. Der tilbagelægges en række kilometer til fods, men man skal være forberedt på at ruten kan inkludere vandpassager, transport med tog eller noget helt tredje. Søndag morgen bliver de bedste patruljer hædret til en samlet præmieoverrækkelse hvor deltagere og hjælpere kan kigge hinanden i øjnene og tale om den oplevelsesrige weekend de lige har været igennem.

Løbet 2021

Invictusløbet 2021 har selvfølgelig også alle disse elementer, og temarammen i år omhandler revolution, krig og masser af spændene karakterer som f.eks. T. Aberfelt. I år starter løbet i Kolding på parkeringspladsen ved Koldinghus. 1,5 døgn senere slutter løbet et andet sted i landet.

Adventurespejd

Løbet er arrangeret af Invictusgruppen, som er under DDS. Men vi vil meget gerne have alle spejdere med, og håber på at se nogle flere grønne spejdere på løbet i år. Adventurespejd er en fantastisk måde at engagere unge spejdere. Om det er som deltager eller medhjælper er det et fællesskab uden lige. Vi har stadig brug for folk til at stå på poster, så hvis du er for gammel, men synes det lyder interessant, er det gratis at deltage som hjælper.

Læs mere på hjemmesiden invictusloebet.dk

Tilmeld dig som deltager her

Tilmeld dig som hjælper her

Læs også

Menu