Ildhu og årets første korpsudsendelse med Grazat er udkommet

Sommerens kurser præsenteres med plakat i korpsudsendelsen, der også byder på nyt Grazat og spejder-tatoveringer til bævere og ulve. Og i Ildhu spirer de gode ideer.

Foto: Juliane Holmstrøm

Ildhu og årets første korpsudsendelse med Grazat er udkommet Med god timing i forhold til genåbningen har ledermagasinet Ildhu denne gang temaet ’Det spirer’.

Journalist og tv-vært Thomas Skov har skrevet dette nummers refleksion om den idéudvikling, der kan vokse ud af kedsomhed. Du kan læse om vesterbrospejderne, som har udviklet deres eget vandremærke og i artikelserien ’Lokummet brænder …’ får du gode råd til, hvordan du redder det udendørs møde, hvis det står ned i stænger. Denne gang får du også nogle how to-artikler om selv at drive spirer frem eller snitte en ske.

Læs Ildhu online her

Uddannelsesplakat og nyt Grazat

Årets første korpsudsendelse bærer præg af nedlukningen i Danmark. Således er der blot en uddannelsesplakat med sommerens kurser med i udsendelsen.

Til gengæld modtager bævere og ulve et helt nyt Grazat sammen med et ark spejder-tatoveringer.

Grundet corona måtte korpsudsendelsen og Grazat desværre udgå i begyndelsen af året. Til gengæld har pausen givet tid til at give bladet et grundigt eftersyn og udvikle nyt indhold til bladet for de 6-10 årige spejdere. Formatet er blevet mindre, mens sideantallet er blevet større og så er megen tekst blevet udskiftet med langt flere illustrationer, fotos og kreative opgaver.

Læs bladet online her

Husk at få meldt børnene ind

Grazat sendes til grupperne ud fra det antal børn, der er indmeldt som bævere og ulve i Medlemsservice. Husk derfor at få børnene meldt ind, så der bliver sendt et blad til alle. Skulle I have fået ekstra mange nye børn her er genåbningen, der endnu ikke er nået at blive meldt ind, så send en mail til kommunikation@kfumspejderne.dk

Læs også

Menu