Grazat på vej i nyt format

Medlemsbladet til ulve og bævere, Grazat, udkommer snart i nyt format med endnu mere spejder, krea og fortællinger ude fra grupperne.

Grazat på vej i nyt format Fra den 25. maj lander årets første udgivelse af børnebladet Grazat ude hos grupperne til uddeling. Grundet corona måtte et nummer desværre udgå i begyndelsen af året. Til gengæld har pausen givet tid til at give bladet et grundigt eftersyn og udvikle nyt indhold til bladet for de 6-10 årige spejdere. Formatet er blevet mindre, mens sideantallet er blevet større og så er megen tekst blevet udskiftet med langt flere illustrationer, fotos og kreative opgaver.

Gruppebesøg, dyrespor og stearinbomber

I første nummer af det re-designede Grazat besøger redaktionen bæverne fra BispebjergSpejderne. Børnene kan lære om dyrespor i skoven, få opskriften på stearinbomber og lære hvordan de lavet et pagodebål – skridt for skridt i en tegnet brugsanvisning. Der vil fremover også være en fast side med inspiration til aktiviteter og mærker.

Både bævere og ulve har også fået deres ”egen side” med opgaver, gåder og vittigheder til netop dem. Med første nummer følger også et ark med spejder-tatoveringer som en lille velkomstgave.

Formålet med hele relanceringer har været at gøre bladet mere tilgængeligt for børnene og give en tydeligere spejderidentitet. Bladet kan bruges både på mødet, men i høj grad også hjemme, hvor mor og far kan læse med.

Kom med til tryk af nyt Grazat

Du kan få et lille indtryk af bladet i denne video, hvor vi var med på trykkeriet, da bladet blev trykt.

Du skal acceptere markedføringscookies for at se videoen. Klik her.

Læs også

Menu