Få en gratis hjertestarter til spejderhytten

Hvis der kommer hjælp hurtigt til en person, der er faldet om med hjertestop, er der større chance for, at personen overlever.

Få en gratis hjertestarter til spejderhytten Hvis der kommer hjælp hurtigt til en person, der er faldet om med hjertestop, er der større chance for, at personen overlever. Hvis en hjertestarter medbringes, er sandsynligheden for overlevelse endnu større. Mangler din spejdergruppe en hjertestarter nær jeres spejderhytte, har Hjerteforeningen et fedt forslag.

Hvis I tilmelder jer Hjerteforeningens Landsuddeling søndag d. 30. maj 2021, giver de en gratis hjertestarter. Gruppen skal gå mindst 15 indsamlingsruter til landsudelingen.

Udover en Zoll AED hjertestarter, får jeres gruppe også:

• Et udendørs klimaskab til hjertestarteren

• Montering af en autoriseret elektriker

• Et års ServicePlus-aftale, der inkluderer fuld service og sikrer, at jeres hjertestarter altid er funktionsdygtig

• Et 30 minutters introkursus i genoplivning

Hvis I går mindst 15 indsamlingsruter, får I altså kvit og frit en hjertestarter, så I altid kan hjælpe, hvis det bliver nødvendigt. Læs mere om muligheden for at gå jer til en hjertestarter på Landsuddelings hjemmeside her og om at oprette en gruppe her.

Hvis I har nogle spørgsmål eller har brug for hjælp til at oprette en gruppe, er I meget velkomne til at kontakte Landsuddelingen på landsuddeling@hjerteforeningen.dk eller på 33 66 99 99.

Læs også

Menu