Distriksturnering på trods af corona

“Egentlig skulle Søren have været på safari i Tanzania. Men som så meget andet, blev hans rejse aflyst på grund af corona. Det fik Søren til at tænke på, om det mon var muligt at tage på safari i Danmark”.

Foto: Frederik Dahl Kehlet

Distriksturnering på trods af corona ”Egentlig skulle Søren have været på safari i Tanzania. Men som så meget andet, blev hans rejse aflyst på grund af corona. Det fik Søren til at tænke på, om det mon var muligt at tage på safari i Danmark”.

Sådan lyder indledningen til materialet til årets distriktsturnering, der har fået titlen Safari.

Under løbet skal spejderne undersøge naturen i Danmark. For er der egentlig nogen farlige dyr her og hvordan kan man finde rent drikkevand, så kan man kan overleve i naturen? Det er nogen af de spørgsmål, spejderne skal finde svar på under løbet til årets distriktsturnering.

Kan afvikles hjemme i gruppen

Grundet corona er turneringen i år tilrettelagt således, at løbet kan afvikles over fire møder hjemme i de respektive grupper med to opgaver pr. gang fra den 12. april.

Charlotte Westergaard Jakobsen fra Herulf distrikt er udvalgsformand for distriktsturneringen og har været med til at udarbejde materialet til distriktsturneringen i mange år. Men i år, måtte de tænke lidt anderledes:

”Efter at vi næsten havde smidt håndklædet i ringen, gik vi i gang med at brainstorme på, hvordan det måske alligevel kunne lade sig gøre at gennemføre løbet i år trods corona. Vi fandt ud, at vi måtte lave det a la ’hjemmespejd’, og så gik det ellers derfra”, fortæller Charlotte Westergaard Jacobsen.

Staben håber, at rigtig mange ulve og bævere vil få mulighed for at deltage i åres turnering.

Fakta

Her finder du materialet:

Materialet til årets distriktsturnering 2021 ’Safari’ vil være klar på distriktsportalen fra den 6. april 2021.
Her kan du også finde materiale fra tidligere distriktsturneringer.

Gå til distriktsportalen her

Læs også

Menu