Covid-restriktioner for sommerlejre opdateret

På grund af særlige retningslinjer for spejderlejre og andre større arrangementer er det pr. 1. juli 2021 muligt at samles op til 500 personer udendørs til sommeraktiviteter og 250 indendørs.

Foto: Christian Mouridsen

Covid-restriktioner for sommerlejre opdateret På grund af særlige retningslinjer for spejderlejre og andre større arrangementer er det pr. 1. juli 2021 muligt at samles op til 500 personer udendørs til sommeraktiviteter og 250 indendørs.

Corona-pas ved flere end 250

Corona-pas kræves for personer fra og med 16 år, hvis man er mere end 250 deltagere på spejderlejr, og hvis deltagerne tager ophold indendørs eller benytter samme toiletfaciliteter. Hvis deltagerne IKKE tager ophold indendørs, kræves der ikke corona-pas. Gyldigheden af PCR-test gælder i 96 timer. Hurtigtests er fortsat kun gyldige i 72 timer.

Fakta

Pr. 1. september 2021 ophæves kravet om corona-pas helt for sommerlejre.

Læs også

Menu